array(1) {
  ["_icl_current_language"]=>
  string(2) "sl"
}
            

Politika zasebnosti

Poledancerka.com z osebnimi podatki ravna skladno s svojimi zakonskimi obveznostmi. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov Dancerka d.o.o., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja, skrbniki spletne strani, lastnik spletne trgovine na čigar platformi Dancerka d.o.o. upravlja svojo spletno trgovino ter dostavljavec pošiljk.

 


Tajnost

Naše aktivnosti so vzklajene z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnih strani ponudnika po spremembi ali dopolnitvi posameznik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve.

Ker se zavedamo, da vam vaša zasebnost in seznanjenost z procesi obdelave vaših osebnih podatkov veliko pomenita vas vabimo tudi, da si o posameznih segmentih varstva osebnih podatkov preberete več v smernicah Informacijskega pooblaščenca, ki na območju Republike Slovenije deluje kot pristojni državni organ za nadzor zakonskega okvira varstva osebnih podatkov.

Imate pravico, da od nas pridobite vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih zagotovili in ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja in na podlagi izvajanja pogodbe. Vaše osebne podatke vam posredujemo v strukturirani, ustaljeni in strojno čitljivi obliki. Enostaven prenos podatkov je mogoč samo za podatke, ki jih avtomatizirano obdelujemo v naših elektronskih podatkovnih zbirkah.

Pod tem zakonom lahko Vaše osebne podatke posredujemo pooblaščenim tretjim osebam. Na zahtevo organov pregona, v primeru kakršnihkoli zlorab ali kršitev, se lahko osebni podatki uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.


Zagotavljamo, da bomo prejete osebne podatke posameznikov ščitili pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Vsi e-maili poslani od Poledancerka.com bodo zgolj v povezavi z izdelki in storitvami, ki jih nudimo na www.poledancerka.com.

Copyright 2019. By: ow logo

logo

Subscribe to our newsletter.


newsletter